Справа Шеремета: суд продовжив Антоненку домашній арешт

Читать на русском
Суд Києва продовжив домашній арешт на два місяці фігуранту справи Шеремета Андрію Антоненку.
Радіо Свобода

Шевченківський районний суд Києва продовжив домашній арешт на два місяці фігуранту справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку.

Про це повідомляє «Суспільне».

За словами адвоката Антоненка, домашній арешт мав сплисти 29 червня, однак колегія суддів та присяжних задовольнила клопотання прокурора і продовжила строк дії домашнього арешту на 60 днів – до 20 серпня.

«Що стосується пані Юлії Кузьменко, то її адвокат сьогодні поставив перед судом питання про дострокову зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання, але клопотання сторони обвинувачення було задоволене, а сторони захисту – залишене без задоволення», – додав адвокат Антоненка.

Таким чином, Кузьменко та Антоненко залишаються із тими самими запобіжними заходами – цілодобовим домашнім арештом із засобами контролю на ногах.

Водночас інша фігурантка справи, Яна Дугарь, перебуває під заставою, яка може стати безстроковою до вироку суду, однак їй кожні два місяці продовжують покладання обов'язків.

Нагадаємо, 30 квітня Шевченківський суд Києва звільнив з-під варти підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета Андрія Антоненка.

Йому змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Антоненко пробув під арештом понад 500 днів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: