Україна проводить ротацію ЗСУ в Косово

Читать на русском
У Косово відбувається чергова ротація військовослужбовців Збройних сил України, які беруть участь в операції з підтримання миру і безпеки.
facebook.com/GeneralStaff.ua

У Косово відбувається чергова ротація військовослужбовців Збройних сил України, які у складі багатонаціональних сил НАТО KFOR беруть участь у міжнародній операції з підтримання миру і безпеки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в п'ятницю, 18 червня.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Військовослужбовці здійснюють прийом і передачу посад, перевіряють справність техніки та її готовність до застосування під час виконання завдань за призначенням.

Під час урочистої церемонії передачі повноважень майор Роман Ковальський передав державний прапор України командиру нової ротації майору Сергію Холошенко.

Керівник оперативної групи Міністерства оборони, полковник Андрій Востріков привітав особовий склад з успішним закінченням місії, вручивши кращим військовослужбовцям грамоти і нагороди від імені командувача об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєв.

У Генштабі уточнили, що спеціалізація українського контингенту у складі багатонаціональних сил KFOR - розмінування, пошук вибухонебезпечних предметів, забезпечення свободи пересування підрозділів НАТО, а також відновлення інфраструктури.

Нагадаємо, раніше у червні Україна вивела своїх військових з Афганістану.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: