Глобальний фінансовий ринок демонструє довіру до України – Мінфін

Читать на русском
У Мінфіні зазначили, що позитивом даного розміщення облігацій є залучення в країну валютних коштів.

Випуск Державним агентством автомобільних доріг України («Укравтодором») облігацій під державні гарантії є важливою подією, насамперед через рекордно низьку вартість розміщення, під яку були залучені 700 млн доларів.

Про це у коментарі Укрінформу повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Зміни до Податкового кодексу: що пропонує МінфінКабмін 12 травня затвердив проєкт податкової реформи. Що вона передбачає – на інфографіці Слово і діло.

«Випуск облігацій «Укравтодором» під державні гарантії є дійсно важливою подією, враховуючи ту рекордно низьку вартість розміщення, під яку були залучені 700 млн доларів. Раніше Укравтодор запозичував лише на внутрішньому ринку. А на Лондонську фондову біржу здійснювало вихід лише Міністерство фінансів України. Зараз обсяг залучених на Лондонській біржі коштів демонструє довіру та інтерес до України з боку глобального фінансового ринку. І до великих інфраструктурних проєктів, зокрема», - йдеться в коментарі.

У Мінфіні зазначили, що позитивом даного розміщення облігацій є залучення в країну валютних коштів, і висловили впевненість, що ці кошти «будуть максимально ефективно використані для продовження створення якісної дорожньої інфраструктури в Україні».

Раніше повідомлялося про те, що Україна витратить на дороги за три роки 240 млрд гривень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: