Зведення штабу ООС: 9 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Від початку поточної доби п'ятниці, 18 червня, російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Золотого, обійшлося без втрат.

Від початку поточної доби п'ятниці, 18 червня, російські найманці на Донбасі один раз порушили режим тиші поблизу Золотого, обійшлося без втрат. За минулу добу було зафіксовано 9 обстрілів, у результаті чого один український військовий отримав кульове поранення.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС на сторінці в Facebook у п'ятницю вранці.

«Станом на 7:00 ранку 18 червня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Від початку доби бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає», - сказано в ранковій зведенні.

Так, поблизу Золотого противник відкрив вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

За минулу добу, 17 червня, в районі проведення операції ОС найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. Поблизу Пєсків противник двічі вів вогонь із мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік від Луганського відкривали вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. У районі Водяного, що на Приазов'ї, тричі обстрілювали позиції ОС із артилерійських установок 122-го калібру, мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новотошківського здійснювали обстріли зі стрілецької зброї. Біля Золотого найманці двічі обстріляли українських захисників із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав кульове поранення. Йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до військового госпіталю. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості.

«Про всі факти порушень з боку окупантів Українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм», - підсумували в штабі.

Раніше Кравчук назвав ключову умову продовження переговорів в Мінську.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: