Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр оборони України

Резніков запевнив, що українська делегація, після завершення карантину, не братиме участі в засіданнях ТКГ щодо Донбасу в Мінську

5 квітня 2021 року віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков запевнив, що українська делегація, після завершення карантину, не братиме участі в засіданнях ТКГ щодо Донбасу в Мінську. «Ми категорично повідомили, що не братимемо участі в засіданнях ТКГ, якщо раптом завершаться сьогодні карантинні обмеження і буде запропоновано продовжити ці консультації, як і раніше, безпосередньо в Мінську. Ми пояснили, що українська делегація не направлятиме своїх членів делегації до Мінська для зустрічі в реальному житті. Все одно доведеться шукати для зустрічей іншу країну й інше місто», – заявив Резніков (відео 10:45). Також за словами Резнікова, Білорусь перебуває під впливом Російської Федерації і у влади «немає довіри для цієї території».
Архів
Сказано 5 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/PB9Eh6IkSDM?t=645

Результат

На початку листопада 2021 року Резніков написав заяву на звільнення. Враховуючи те, що умови виконання не настали, обіцянку перенесено в розділ «архів».