Японія в липні почне видавати COVID-паспорти

Читать на русском
В Японії планують розпочати видачу COVID-паспортів приблизно з середини і до кінця липня. Щоб пришвидшити дану процедуру, влада має намір спочатку випускати паперові версії.
Ілюстративне фото.Слово і діло

В Японії планують розпочати видачу COVID-паспортів приблизно з середини і до кінця липня. Щоб пришвидшити дану процедуру, влада має намір спочатку випускати паперові версії, а згодом перейти на електронний формат.

«Для якнайшвидшої видачі, ми спочатку будемо оформляти їх в письмовому вигляді, але продовжимо розглядати можливість (їхньої видачі - ред.) з упором на електронний формат», - сказав генсекретар уряду Кацунобу Като, пише Kyodo News.

В Україні видають свідоцтва про вакцинацію від COVID-19: що це і чим відрізняється від COVID-паспортівЧим Міжнародне свідоцтво про вакцинацію відрізняється від COVID-паспортів і як його можна отримати.

Відомо, що документ міститиме таку інформацію: ім'я власника, дата народження, номер паспорта, дата вакцинації і виробник вакцини японською та англійською мовами. Видаватися вони будуть місцевою владою безкоштовно.

Уряд Японії проситиме інші країни звільнити мандрівників, що мають документи про вакцинацію, від карантину або скоротити період самоізоляції.

Раніше Європарламент затвердив запровадження цифрових COVID-сертифікатів.

Також ми писали, чим українські свідоцтва про вакцинації від COVID-19 відрізняються від COVID-паспортів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: