Сьогодні Рада розгляне зміни у діяльності ДБР

Читать на русском
У четвер, 17 червня, Верховна рада збереться на чергове засідання. На порядку денному  зміни у діяльності ДБР та перейменування населених пунктів.
Слово і діло

У четвер, 17 червня, Верховна рада збереться на чергове засідання. На порядку денному зміни у діяльності ДБР та перейменування населених пунктів.

Депутати розглянуть зокрема і законопроєкт 4486 про внесення змін до деяких законів щодо статусу національного та ефективного управління закладами освіти і держмайном.

Раді залишилося пройти 100 поправок до закону про реформу Нацради з ТБРобота Ради 16 червня знову була заблокована. Нардепи розглядали поправки до закону про реформу Нацради з телерадіомовлення.

Та законопроєкти про внесення змін до держбюджету: 5304 щодо збільшення видатків на забезпечення здійснення правосуддя та 5589 щодо забезпечення розширеного неонатального скринінгу в Україні.

Також парламентарі заслухають проєкт закону 5305 ну про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань.

Як відомо, Раді залишилося пройти 100 поправок до закону про реформу Нацради з ТБ.

Крім того у порядку денному є і питання перейменування низки населених пунктів.

Нагадаємо, три пленарні тижні залишилося до кінця п'ятої сесії ВР. Раніше ми писали, про що говорили нардепи під час Погоджувальної ради.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: