Раді залишилося пройти 100 поправок до закону про реформу Нацради з ТБ

Читать на русском
Робота Ради 16 червня знову була заблокована. Нардепи розглядали поправки до закону про реформу Нацради з телерадіомовлення.
фото з відкритих джерел

Верховна рада у середу, 16 червня, знову виявилася заблокованою для розгляду інших законів через поправки до проєкту закону №4107 про реформування Нацради з питань телерадіомовлення.

Всього до другого читання законопроекту №4107 подали 539 правок. Їх почали розглядати ще вчора і продовжили сьогодні протягом усього засідання.

Законопроект про медіа: розширення повноважень Нацради та штрафи для ЗМІЗаконопроект про медіа передбачає розширення повноважень Нацради і штрафи для ЗМІ за порушення.

На даний момент депутати пройшли вже 434 правки. Через це розгляд інших питань навіть не починали.

З усіх поданих поправок 77 - враховано повністю, 127 - враховані профільним комітетом частково, 12 - враховані редакційно. У той же час Комітет відхилив 323 пропозиції і поправки.

Цим президентським законопроєктом пропонується, зокрема, уповноважити створювати конкурсну комісію для відбору кандидатур до Нацради за власною квотою як консультативно-дорадчий орган.

При цьому комітет Верховної ради з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував ухвалити у другому читанні відповідний законопроєкт №4107.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Ради половина депутатів фракції «Голос» (10 нардепів) висловили недовіру керівництву партії і фракції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: