Швейцарія захотіла стати посередником в обміні ув'язненими між США і Росією

Читать на русском
Глава швейцарського МЗС підтвердив готовність країни виступити посередником в обміні ув'язненими між США і Росією
Іньяціо КассісReuters

Швейцарія готова посприяти обміну ув'язненими між США і Росією в тому випадку, якщо президент США Джозеф Байден і президент Росії Володимир Путін узгодять це питання на саміті в Женеві.

Про це заявив міністр закордонних справ Швейцарії Іньяціо Кассіс, повідомляє видання Tagblatt.

Влада двох: що дасть зустріч очільників Білого дому та КремляЗустріч Байдена з Путіним навряд чи стане проривною. І Україні не варто сподіватися на зрушення у важливих для неї питаннях.

Міністр підтвердив готовність Швейцарії виступити посередником в обміні ув'язненими між США і Росією. Також він зазначив, що Швейцарія готова запропонувати послуги посередника між іншими конфліктуючими сторонами - наприклад, між США та Іраном.

Зустріч Путіна і Байдена повинна відбутися 16 червня в Женеві, Швейцарія. Відомо, що вона займе п'ять годин і вже з'явилася програма саміту двох державних лідерів.

У Білому домі розповіли, що під час саміту президент США Джозеф Байден планує обговорити з президентом Росії Володимиром Путіним кілька питань першочергової важливості. При цьому Білий дім не очікує якихось особливих результатів від зустрічі двох президентів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: