Немає жодних гарантій зміни поведінки Путіна – Байден

Читать на русском
За словами Байдена, Росія має свої проблеми та уразливості - це економіка, COVID-19, а також Сирія і Лівія
Байден та ПутінReuters

Немає ніяких гарантій, що за підсумками переговорів вийде змінити поведінку президента Росії Володимира Путіна. При цьому у Росії є свої проблеми, на яких США можуть зіграти під час переговорів.

Про це заявив президент США Джозеф Байден на пресконференції за результатами саміту Великої сімки в британському Корнуоллі, повідомляє CNN.

«Немає ніякої гарантії, що ви можете змінити поведінку людини», - сказав він на питання про свої дії під час переговорів з Путіним.

За словами Байдена, Росія має свої проблеми та уразливості - це економіка, COVID-19, а також Сирія і Лівія. Байден відреагував сміхом на питання, чому РФ робить те, що вона робить, попри всі санкції США, і нагадав про російські порушення, які послужили причиною погіршення відносин США і Росії.

Зустріч Путіна та Байдена: три тези про роль України«Українське питання» точно постане на зустрічі двох президентів – Джо Байдена та Володимира Путіна. Яких наслідків Україні варто очікувати від підсумків саміту двох лідерів – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Дозвольте сказати так: Росія брала участь у діяльності, яка, на нашу думку, суперечить міжнародним нормам, але вони також відкусили деякі реальні проблеми, з пережовуванням яких у них будуть проблеми», - зазначив він.

Нагадаємо, що зустріч лідерів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна відбудеться в Женеві (Швейцарія) 15-16 липня.

Президенти США Джо Байден і РФ Володимир Путін обговорять питання стратегічної стабільності. По цій темі їх позиції частково збігаються. Іншими темами зустрічі будуть кібербезпека, утримання Росією громадян США, актуальна повістка щодо України, Білорусі, Ірану, Північної Кореї, Сирії, Афганістану, Арктики, зміни клімату.

Президент Росії Володимир Путін назвав мету зустрічі з президентом США Джо Байденом. Він хоче відновити контакти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: