Президенту МАУ Дихне вручили обвинувальний акт – САП

Читать на русском
Дихне, колишньому керівнику ДП Міжнародний аеропорт Бориспіль вручили обвинувальний акт, справу направлено до суду.
Фото з відкритих джерел.

Президенту авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» Євгену Дихне, колишньому керівнику ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (Київ) вручили обвинувальний акт, справу направлено до суду.

Про це «Слово і діло» повідомили у САП.

Також у юридичній компанії «Міллер», яка веде справу, розповіли що детективи НАБУ зібрали 41 том матеріалів справи.

З'ясувалися деталі справи ексгендиректора аеропорту «Бориспіль»Колишній керівник державного аеропорту під Києвом нібито використав свої повноваження в інтересах двох приватних компаній.

Розгляд справи буде проходити в приміщенні Вищого антикорупційного суду України.

Як відомо, за версією слідства, Дихне у змові з начальницею служби договорів неавіаційної діяльності аеропорту «Бориспіль» Олесею Левочко зловживав службовим становищем на користь двох компаній, а саме: «Артерія Груп» та «Кофе Бар Плюс». Метою цих зловживань було надання їм переваги в одержанні приміщень в оренду на 3-му поверсі терміналу D аеропорту «Бориспіль» за заниженою вартістю, без конкурсу та в обхід законній процедурі.

За підрахунками органів правопорядку, дії підозрюваних привезли до понад 16,5 млн грн збитків держбюджету та аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, суд визначив заставу ексгендиректору аеропорту «Бориспіль» Дихне. Нещодавно журналіст «Слово і діло» з'ясував деталі цієї справи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: