Резиденцію Януковича «Сухолуччя» передали в управління мережі готельно-ресторанних комплексів

Читать на русском
АРМА передала резиденцію Віктора Януковича Сухолуччя в управління мережі готельно-ресторанних комплексів.
Wonders Holidays

Резиденцію президента-втікача Віктора Януковича передали в управління компанії «7 днів», яка займається готельно-ресторанним бізнесом.

Про це повідомило Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

«9 червня АРМА та компанія «7 днів», яка стала переможцем публічного конкурсу з відбору управителя, підписали договір управління майном готельно-ресторанного комплексу «Сухолуччя». Відтак, управитель зможе розпочати комерційне використання активу шляхом втілення запропонованої ним програми управління», – йдеться у повідомленні.

За словами керівника АРМА Віталія Сигидина, очікуваний щомісячний дохід компанії від користування активом складає 1,16 млн грн, прогнозований дохід державного бюджету – понад 200 тис грн.

Автівки, землі та квартири: які активи нині контролює АРМАЯкі саме активи зараз контролює АРМА, дивіться на ексклюзивній інфографіці видання «Слово і діло».

Крім того, компанія планує витрачати на збереження і покращення комплексу майже 800 тис грн на місяць.

«У планах майбутнього управителя – створення на території комплексу гостьових зон для відпочинку та сімейних розваг, спорудження сезонного басейну, облаштування готельних номерів, організація двох закладів харчування», – зазначають в АРМА.

Нагадаємо, АРМА оголосило про початок конкурсного відбору управителя для «Сухолуччя» в січні цього року.

В лютому обрали переможця, яким стало ТОВ «7 днів» – власник національної мережі готельно-ресторанних комплексів, які працюють, зокрема, в Кам’янці-Подільському, Запоріжжі та Трускавці.

Ми також писали, що народний депутат ВР Вадим Рабінович так і не виконав обіцянку, що заповідник «Сухолуччя» повернеться у власність держави.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: