У столиці завершили перевірку знахідки на мосту Метро

Читать на русском
У Києві правоохоронці перевірили підозрілий предмет на мосту Метро, через який сьогодні перекривали рух. Загрози вибуху немає.
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві правоохоронці перевірили підозрілий предмет на мосту Метро, ​​через який сьогодні тимчасово перекривали рух. Загрози вибуху немає.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва у середу, 9 червня.

«Мінування» шкіл, лікарень, станцій метро, вокзалів в Україні: чи знаходять «мінерів»Із 719 анонімних дзвінків про мінування лише у 115 випадках правоохоронцям вдалося встановити особу мінера.

Як виявилося, знахідка небезпеки не становила.

«Правоохоронці завершили перевірку підозрілого предмета. Ніяких вибухонебезпечних предметів не виявлено», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Києві правоохоронцям надійшла інформація про «підозрілий предмет» на мосту Метро. Рух на мосту перекрили. На місце викликали представників ДСНС, фахівців вибухотехнічної служби, кінологів.

1 червня минулого року у Києві чоловік погрожував підірвати міст Метро, ​​проте пізніше з'ясувалося, що у нього в пакеті муляж бомби. «Мінером» виявився житель Київської області Віталій Ткаченко. Його затримали і викликали для нього психіатрів.

2 червня поліцейські повідомили йому про підозру за неправдиве мінування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: