У метро Києва пасажир потрапив під потяг, закрили чотири станції

Читать на русском
У Києві на станції метро Арсенальна пасажир потрапив під потяг. На місце прибули медики і поліція. Чотири станції закрили для пасажирів.
фото КМДА

У Києві сьогодні, 17 травня, на станції метро «Арсенальна» пасажир потрапив під потяг. На місце прибули медики і поліція. На «червоній» гілці змінили графік руху, чотири станції закрили на вхід для пасажирів.

Про це повідомила пресслужба КМДА у Telegram.

У КМДА відповіли, чи підвищать вартість проїзду в метроВартість проїзду в метро і в громадському транспорті в Києві можуть підвищити. Вже назвали суми 21-23 грн. Що думає влада щодо пропозицій перевізників.

«На станції «Арсенальна» пасажир потрапив під потяг. На місце події викликані медики і правоохоронців. Проводиться необхідна робота. Про зміни і відновлення руху буде повідомлено додатково», - йдеться в повідомленні.

При цьому про стан пасажира в КМДА не уточнюють. Відомо, що зараз в метро Києва закриті чотири станції.

«Червона гілка: поїзди курсують від станції«Академмістечко» до станції «Хрещатик», а також від станції «Дарниця» до станції «Лісова». Станції «Арсенальна», «Дніпро», «Гідропарк», «Лівобережна» закрито для пасажирів», - додали у відомстві.

Нагадаємо, напередодні у Києві пасажир автобуса вистрілив у водія.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: