До Фастова та Вишгорода запустять додаткові електрички

Читать на русском
Ще дві приміські електрички планують запустити в Київській області - Фастів-Київ і Вишгород-Київ. Зараз йде робота над їхнім відкриттям.

Ще дві приміські електрички планують запустити в Київській області - Фастів-Київ і Вишгород-Київ. Зараз йде робота над їхнім відкриттям.

Про це повідомляє пресслужба Київської ОДА Facebook.

«На Київщині триває робота над відкриттям ще двох залізничних приміських маршрутів - Фастів-Київ і Вишгород-Київ», - йдеться в повідомленні.

Голова ОДА Василь Володін зазначив, що щодня в столицю на роботу приїжджає кілька десятків тисяч жителів регіону. Це люди, які працюють у Києві, а проживають в області, оскільки так економічно вигідніше.

За його словами, запуск нових приміських поїздів відбувається у рамках проєкту City Express.

«Навесні вже почали курсувати перші приміські електропоїзди на маршрутах Боярка-Вишневе-Київ і Святошин-Буча. Зараз працюємо над тим, щоб запустити ще два», - сказав Володін.

Відзначається, що запуск додаткових залізничних маршрутів дозволяє жителям області не витрачати зайвий час у щільному автомобільному трафіку. Крім цього, серед переваг - розвантаження автодоріг і зниження обсягів шкідливих викидів у повітря.

Раніше Укрзалізниця представила вагони електричок з новою важливою функцією.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: