«Укрзалізниця» запускає «Прикарпатський експрес»

Читать на русском
Укрзалізниця з 29 травня запускає тривагонний дизельний потяг Прикарпатський експрес сполученням Івано-Франківськ - Ківерці.

«Укрзалізниця» з 29 травня запускає тривагонний дизельний потяг №807/808 «Прикарпатський експрес» сполученням Івано-Франківськ - Ківерці (через Львів і Луцьк).

Як повідомила пресслужба УЗ у понеділок, потяг курсуватиме щодня, окрім середи, і проходитиме через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів і Луцьк. З Івано-Франківська він вирушатиме о 15:20, до Луцька прибуватиме о 23:30, до Ківерців - о 23:50.

Літаком чи потягом: як дешевше доїхати з Києва до облцентрівЯк відрізняються ціни на авіаперельоти та пасажирські залізничні перевезення з Києва в обласні центри, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У зворотному напрямку експрес курсуватиме з 31 травня щодня, окрім середи та четверга.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» оновила карантинні правила для потягів.

Також УЗ на літній період анонсувала три поїзди на південному напрямку: Львів - Новоолексіївка, Бердянськ, а також Суми - Одеса та Чернігів (Ніжин) - Одеса.

Раніше аналітики «Слово і діло» підрахували, як відрізняються ціни на авіаперельоти та пасажирські залізничні перевезення з Києва в обласні центри.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: