У столичному центрі вакцинації в МВЦ знову велика черга

Читать на русском
У Києві біля центру масової вакцинації від COVID-19 на Броварському проспекті у суботу, 5 червня, знову черга.
t.me/Segodnya

У Києві біля центру масової вакцинації від COVID-19 на Броварському проспекті в суботу, 5 червня, з самого ранку знову утворилася черга.

Про це повідомляє УНІАН.

В Україні відкриють 10 центрів масової вакцинації: як, де та коли можна отримати безкоштовну вакцинуДе можна безкоштовно вакцинуватися і який препарат пропонує держава, читайте в матеріалі Слово і діло.

Як пише видання, кияни займали чергу з 5-6 ранку. Деякі принесли з собою розкладні стільці. Серед тих, хто в черзі, також є іногородні. Черга почала сильно збільшуватися з 9 ранку.

Нагадаємо, у КМДА на ці вихідні придумали нову схему, щоб уникнути черг - бажаючі вакцинуватися повинні були утворити дві черги:

  • з тих, хто отримав смс-повідомлення із запрошенням;
  • з тих, хто зареєструвався на порталі або в додатку Дія, але не отримав відповіді (жива черга).

Однак, як повідомляється, всіх відправляли в одну чергу, через що деякі люди, які отримали запрошення, просто йшли додому.

У Департаменті охорони здоров'я КМДА повідомили, що ситуація з чергами буде обговорюватися на наступному тижні.

Нагадаємо, у Києві Центр вакцинації від COVID-19 відкрився на базі Міжнародного виставкового центру 29-30 травня. За два дні щеплення отримали 3467 осіб, які записалися через «Дію». Такі ж центри запрацювали у Львові та Одесі. Сьогодні - і в Тернополі.

Пізніше стало відомо, що з 5 червня центри вакцинації працюватимуть у 10 містах (крім вищевказаних ще в Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Горішніх Плавнях, Рівному).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: