У Києві завтра відкриється великий Центр вакцинації від COVID

Читать на русском
У Києві на базі Міжнародного виставкового центру відкриється і буде працювати у вихідні дні Центр вакцинації від COVID.
Віталій Кличкоkyivcity.gov.ua

У столиці на базі Міжнародного виставкового центру з 29 травня відкриється і буде працювати у вихідні дні Центр вакцинації від COVID-19.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко на брифінгу у п'ятницю, 28 травня.

Вакцинація проти COVID-19: які препарати є в Україні та кого ними щеплятьЯкі зараз запаси вакцини є в Україні, та кого яким препаратом щеплять, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Завтра, 29 травня, на базі Міжнародного виставкового центру почне працювати великий Центр вакцинації від COVID-19. У Центрі вакцинації, у вихідні дні, щеплення вакциною CoronaVac будуть робити киянам, які зареєструвалися в додатку «Дія». Вакцину надає, нагадаю, Міністерство охорони здоров'я», - розповів він.

Кличко уточнив, що всього в столиці вже вакцинували понад 113 тис. осіб - в основному медиків, соціальних працівників, вчителів, задіяних у проведенні ЗНО, паралімпійців і маломобільних громадян. Вони отримали щеплення вакцинами Covishield, CoronaVac, Pfizer і AstraZeneca.

Також мер додав, що за минулу добу у Києві зафіксовано 384 нових випадки коронавірусу. Це на 70 менше, ніж 27 травня. Померли за добу від вірусу 15 киян.

Всього в столиці з початку пандемії підтверджено 205 901 випадок COVID.

Нагадаємо, у Львові 29 травня великий центр вакцинації планують відкрити на стадіоні Арена-Львів.

В Україні за минулу добу зафіксували 3 306 нових хворих на коронавірус. З початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 1 116 006 щеплень. Отримали дві дози вакцини 116 934 українці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: