Зведення ООС: від початку доби зберігається «тиша»

Читать на русском
Від початку доби, 5 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.
freeradio.com.ua

Від початку доби, 5 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Підрозділи Збройних Сил України знаходяться на позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань, щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи», – йдеться в повідомленні.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Також зазначають, що в районі проведення операції Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання інші складові сил сектору безпеки. За сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували близько 2 гектарів території та передали на знищення 96 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, впродовж 4 червня окупанти на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню. Бойовики вели обстріл по позиціях наших військових недалеко від населених пунктів Піски і Новгородське у Донецькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: