У заступника голови АРМА стріляли – Агентство

Читать на русском
Згідно з інформацією правоохоронних органів, невідомі кілька разів вистрілили в Павленка. В результаті він отримав поранення середнього ступеня тяжкості
Володимир ПавленкоПрессслужба АРМА

Невідомі скоїли замах на заступника голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Володимира Павленка - його обстріляли з вогнепальної зброї. Павленко отримав поранення.

Про це повідомляє пресслужба АРМА в Facebook.

«АРМА змушене повідомити, що вранці 2 червня біля власного будинку скоєно напад на заступника Голови АРМА Володимира Павленка», - говориться у повідомленні

Згідно з інформацією правоохоронних органів, невідомі кілька разів вистрілили в Павленка. В результаті він отримав поранення середнього ступеня тяжкості, зараз чиновник знаходиться в лікарні, його стан стабільний, загроз життю немає. В АРМА додали, що очікують з приводу даного інциденту швидку реакцію правоохоронців.

Нагадаємо, у квітні українські силові структури провели обшуки в приміщенні центрального апарату Агентства з розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), а також вдома у кількох співробітників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: