Новим заступником керівника Офісу президента став експосол у Туреччині

Читать на русском
Новим заступником керівника Офісу президента став експосол України в Туреччині Андрій Сибіга. Він займатиметься питаннями зовнішньої політики та розвитку стратегічного партнерства.

Новим заступником керівника Офісу президента став експосол України в Туреччині Андрій Сибіга. Він займатиметься питаннями зовнішньої політики та розвитку стратегічного партнерства.

Як повідомили в ОПУ, здійснили трансформацію роботи підрозділів. Відповідно, з'явилися два заступники керівника ОП, відповідальні за реалізацію зовнішньополітичних рішень президента Володимира Зеленського.

Два роки Зеленського: як трансформувалась команда Офісу президентаЯкий зараз вигляд має команда Офісу президента та наскільки сумлінно виконують обіцянки, дивіться на інфографіці Слово і діло.

На посаду заступника керівника Офісу призначено дипломата Андрія Сибігу. Він зосередиться на питаннях зовнішньої політики та розвитку стратегічного партнерства.

Запроваджено посаду заступника керівника ОП, який сфокусується на напрямі європейської та євроатлантичної інтеграції України. Цю нову посаду обійматиме Ігор Жовква. Також створено відповідний структурний підрозділ.

До першочергових завдань Ігоря Жовкви належатиме координація співпраці з віцепрем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Верховною радою.

Нагадаємо, «Слово і діло» продовжує стежити, як президент Володимир Зеленський і його команда виконують обіцянки.

Крім того, наші аналітики зібрали інформацію, який зараз вигляд має команда Офісу президента та наскільки сумлінно виконує обіцянки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: