Зведення штабу ООС: три обстріли, втрат немає

Читать на русском
У вівторок, 1 червня, озброєні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті обстрілу жоден український військовий не постраждав.

У вівторок, 1 червня, озброєні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об'єднаних сил у Facebook.

Червона ганчірка для Путіна: чому Україна не поїде на саміт НАТОУ НАТО не хочуть дражнити Володимира Путіна перед його зустріччю з Джо Байденом, яка відбудеться після саміту Альянсу.

Ворожі обстріли були зафіксовані неподалік населеного пункту Новгородське. Окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Також у районі населеного пункту Піски бойовики застосовували стрілецьку зброю.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Українська сторона СЦКК, використовуючи координаційний механізм, оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ», - йдеться в повідомленні.

У штабі також відзначили, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил повністю контролюється українськими військовими.

Раніше президент Володимир Зеленський запропонував новий формат переговорів щодо Криму і Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: