Польща планує спростити працевлаштування іноземців

Читать на русском
Влада Польщі заявила про необхідність спрощення працевлаштування іноземних громадян, що має заповнити дефіцит на польському ринку праці.
apostrophe.ua

Влада Польщі заявила про потребу спрощення працевлаштування іноземних громадян.

За словами заступника міністра розвитку, праці та технологій Польщі Івона Михалека, у місцевих підприємців великий попит на іноземних працівників, повідомляє Dziennik.pl.

«Кожного тижня я чую від підприємців, що у них мало робочих рук, щоб працювати не тільки в таких галузях, як торгівля і послуги, але і в інших сферах, таких як IT. Ми хочемо, щоб іноземці могли легко приїжджати до Польщі, починати тут працювати, особливо в професіях, де нам не вистачає робочої сили», - сказала вона.

У Польщі вакцинуватимуть українських заробітчанЩеплення прибувають в країну українцям будуть робитися схваленою в Європейському Союзі вакциною Johnson & Johnson

Відзначається, що національний план реконструкції трудового законодавства включає, зокрема, сприяння працевлаштуванню іноземців, що має заповнити дефіцит на польському ринку праці.

Нагадаємо, українські заробітчани, які їдуть до Польщі на заробітки, будуть в обов'язковому порядку проходити вакцинацію від коронавірусу на українсько-польському кордоні.

В Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 1 147 581 щеплення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: