У київському центрі вакцинації за добу прищепили майже 1,4 тисячі киян

Читать на русском
Центр працюватиме і 30 травня з 10:00 до 18:00 за адресою Броварський проспект, 15 (корпус 4, вхід 4-А).
Ілюстративне фотоFacebook

У Києві за першу добу роботи Центру вакцинації 29 травня лікарі успішно прищепили від коронавірусу 1395 киян.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«У Центрі сьогодні працювали 16 бригад, в які входять реєстратор, лікар і медсестра. Крім того, працювала і бригада «швидкої». До них, до речі, звернулися дві людини. Вони госпіталізації не потребували, і після наданої допомоги та спостереження покинули центр», - написав Поворозник.

Вакцинація проти COVID-19: які препарати є в Україні та кого ними щеплятьЯкі зараз запаси вакцини є в Україні, та кого яким препаратом щеплять, читайте в матеріалі Слово і діло.

Поворозник додав, що центр працюватиме і 30 травня з 10:00 до 18:00 за адресою Броварський проспект, 15 (корпус 4, Вхід 4-А).

«Щеплення вакциною CoronaVac роблять киянам, які зареєструвалися в додатку Дія. Для того, щоб вакцинуватися, необхідно при собі мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження запису на вакцинацію в додатку Дія і бажано - копію декларації з лікарем, якщо вона підписана», - нагадав чиновник.

Нагадаємо, що з 29 травня в Києві почав роботу центр вакцинації населення, в якому роблять щеплення людям, попередньо зареєструвалися на вакцинацію в додатку «Дія». Такі ж центри вакцинації відкрилися у Львові та Одесі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: