УЗ призначила нові літні поїзди до Азовського моря

Читать на русском
Укрзалізниця запускає нові поїзди до Азовського моря. З червня курсуватимуть ще два потяги до Генічеська.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» запускає нові поїзди до Азовського моря. З червня курсуватимуть ще два потяги до Генічеська.

Про це повідомляє пресслужба УЗ у п'ятницю, 28 травня.

Шлях до моря: де в Україні ремонтують автодорогиДеякі українські автодороги вдалося привести до ладу в порядок в рекордно короткі терміни – протягом декількох місяців.

Так, з 3 червня буде ходити поїзд №204/190 Кривий Ріг, Дніпро - Генічеськ. Поїзд відправлятиметься з Кривого Рогу по непарних числах о 18:50, буде курсувати через Нікополь, Запоріжжя, Мелітополь та Новоолексіївку, прибувати до узбережжя о 3:40.

Потім у зворотному напрямку поїзд №189/203 курсуватиме з 6 червня. Він відправлятиметься з Генічеська о 22:57 і прибуватиме до кінцевої зупинки о 7:43.

Крім того, з 5 червня курсуватиме поїзд №231/232 Івано-Франківськ - Генічеськ. Він відправлятиметься з Івано-Франківська по непарних числах о 14:42 і прибуватиме до Генічеська о 17:50 наступного дня.

Назад поїзд №232/231 буде їздити по парних числах. Він відправлятиметься з Генічеська об 11:20, прибуватиме в Івано-Франківськ о 13:08 наступного дня, курсуючи через Новоолексіївку, Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Козятин, Шепетівку та Львів.

Нагадаємо, раніше УЗ вже анонсувала три «морських» поїзди. Один курсуватиме за маршрутом Львів - Новоолексіївка, Бердянськ, а два інших возитимуть пасажирів з Сум і Чернігова до Одеси.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: