В Одеській області затримали банду, яка нападала на далекобійників

Читать на русском
Відзначається, що оперативники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про діяльність злочинної групи осіб, яка орудувала на автодорогах.

Правоохоронці викрили групу розбійників, які н- а автодорогах нападали на далекобійників. Зараз зловмисники затримані, слідчі поліції оголосили їм про підозру.

Про це повідомила пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

«Працівники внутрішньої безпеки Нацполіції встановили групу «розбійників з великої дороги» з числа жителів Одеської області, жертвами якої ставали водії великовантажних автомобілів. Нападники затримані. Слідчі поліції оголосили їм про підозру», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що оперативники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про діяльність злочинної групи осіб, яка орудувала на автодорогах.

Крім того, поліція встановила, що затримані найближчим часом планували організувати на трасі чергову засідку, на цей раз на водія великовантажного автомобіля, який слідував із Одеси до Запорізької області та мав при собі 370 тисяч гривень.

«Щоб зупинити фуру, змовники ретельно підготувалися. Провели візуальне спостереження за автопідприємством, звідки прямував обраний ними об'єкт. На автозаправці непомітно порізали шини на вантажівці. Згодом дочекалися вимушеної зупинки фури і перед світанком на території Херсонської області скоїли напад на водія», - розповіли правоохоронці.

Відомо, що оперативники внутрішньої безпеки НПУ і слідчі ГУНП в Одеській області затримали злочинну групу «на гарячому». У зловмисників вилучено ніж, газовий балончик, стяжки і балаклави.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури слідчі поліції оголосили фігурантам нападів підозра по ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Зараз нападники затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Раніше під Києвом затримали банду, яка катувала людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: