В Умані розстріляли двох хасидів, поліція розшукує стрільця

Читать на русском
Невідомий відкрив стрілянину, в результаті якої постраждали двоє громадян Ізраїлю. Постраждалих госпіталізували медики, їх життя поза небезпекою
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

В Уманському міському управлінні поліції відкрито справу за фактом стрілянини в Умані, у якій постраждали двоє громадян Ізраїлю, паломників-хасидів, які отримали поранення і були госпіталізовані. Поліція розшукує стрільця.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області

Відзначається, що 22 травня близько 15:00 на вулиці Софії Перовської невідомий відкрив стрілянину, в результаті якої постраждали двоє громадян Ізраїлю. Постраждалих госпіталізували медики, їх життя поза небезпекою.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

«Правоохоронці проводять огляд місця події, вилучають речові докази, опитують свідків і відбирають пояснення в очевидців, а також встановлюють особу зловмисника, який втік до приїзду правоохоронців», - сказано в повідомленні.

Зібрані відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, у столиці в неділю, 16 травня, пасажир одного з автобусів вистрілив у водія через сварку, що виникла між ними.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: