У ВООЗ фіксували зниження захворюваності на коронавірус у світі

Читать на русском
У світі за минулий тиждень скоротилася кількість заражень коронавірусом на 14 відсотків. Найбільше зменшення інфікування зафіксовано в Європі.
Слово і діло

У світі за минулий тиждень скоротилася кількість заражень коронавірусом на 14 відсотків.

Як заявляє Всесвітня організація охорони здоров'я, про зменшення захворюваності повідомили в Європі та Південно-Східній Азії. У Північній і Південній Америках, Східному Середземномор'ї, Африці і західній частині Тихого океану кількість заражень можна порівняти з показниками попереднього тижня.

Вакцинація від COVID-19: коли в країнах буде сформований колективний імунітетКолективний імунітет проти коронавірусу в Україні буде не раніше 2022 року. Тоді як в Ізраїлі, ОАЕ, Британії він може сформуватися вже в травні.

Але ВООЗ відзначають, що частота захворюваності і летальних випадків залишається високою, а в багатьох країнах зафіксували збільшення цих показників.

Найбільше заражень за тиждень було зафіксовано в Індії (1 млн 846 тисяч 55 випадків), Бразилії (451 тисяча 424), Аргентині (213 тисяч 46), США (188 тисяч 410) і Колумбії (107 тисяч 590).

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, коли в окремих країнах сподіваються набути колективний імунітет від COVID-19.

Також Мальта першою в ЄС досягла колективного імунітету від коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: