У Львові на стадіоні планують відкрити центр COVID-вакцинації

Читать на русском
Центр вакцинації населення планують відкрити на футбольному стадіоні Арена Львів. Відкриття такого центру дозволить робити щеплення якомога більшій кількості дорослого населення.
Фото з відкритих джерел.

Центр вакцинації населення планують відкрити на футбольному стадіоні «Арена Львів». Про це голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький повідомив на своїй сторінці у Facebook за результатами наради з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком.

«Наразі йшлося про те, щоб створити такий центр на стадіоні «Арена Львів». Цей об’єкт найбільше відповідає рекомендаціям Міністерства для облаштування центрів», - розповів Козицький.

Собори, бари та зал аудієнції Павла VI: незвичні місця вакцинації у світіВ яких найбільш незвичних місцях у світі влада розгортає пункти вакцинації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

За його словами, зараз необхідно врегулювати низку організаційних питань, у першу чергу це стосується кадрового забезпечення роботи центру. Адже до процесу вакцинації залучатимуть не лише медиків, а й волонтерів та студентів медичних закладів.

Також треба обрати тип центру вакцинації, аби знати, скількох людей за день він забезпечить вакциною.

Раніше «Слово і діло» проаналізувало, в яких найбільш незвичних місцях у світі розгортають центри вакцинації.

Як відомо, в Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже отримали щеплення 1 084 582 людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: