Зведення ООС: бойовики 8 раз порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом минулої доби, 24 травня, У районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 24 травня, У районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу населених пунктів Авдіївка та Невельське найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, інформує штаб ООС.

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

Неподалік Водяного противник здійснив обстріл із ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

У передмісті населених пунктів Павлополь та Південне окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а біля Пісків – зі стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає.

Також вчора російсько-окупаційні війська застосували проти мирних мешканців протитанковий ракетний комплекс. Обстріл було здійснено в напрямку населеного пункту Шуми, де з середини травня діють гарантії безпеки на проведення ремонтно-відновлювальних робіт по обидві сторони від лінії розмежування. Внаслідок обстрілу, одна з ракет влучила у гаражний кооператив, друга – в житловий будинок. Маркування на залишках ракет вказує, що ці боєприпаси російського виробництва.

Українська сторона СЦКК оперативно верифікувала обстріл та за допомогою встановленого координаційного механізму поінформувала СММ ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку, 25 травня, порушень припинення вогню не зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: