Ляшко анонсував масові звільнення в МОЗ

Читать на русском
Віктор Ляшко, якого минулого тижня призначили головою МОЗ, планує замінити близько 50% керівного складу відомства.

Віктор Ляшко, якого минулого тижня призначили головою МОЗ, планує замінити близько 50% керівного складу відомства.

Про це він повідомив в своєму інтерв'ю LB.ua, яке було опубліковано в понеділок, 24 травня.

Зокрема, за його словами, зміняться троє з шести заступників, які в подальшому будуть працювати зі своїми директоратами.

«У мене прохання було до всіх, з ким я вже проводив переговори, в тому числі й до заступників, які залишаються, щоб за період мого перебування на посаді був сформований сильний кадровий склад на рівні керівників директоратів і керівників експертних груп. Щоб незалежно від того, як змінюється політична ситуація, було правонаступництво і була історична пам'ять про те, що відбувається і куди рухається система охорони здоров'я. Також буде сформовано склад колегії МОЗ, тому що до цього не було колегії», - зазначив міністр.

Колегія, за словами Ляшка, буде складатися з великої кількості людей.

«Я не буду підбирати тільки тих, з ким мені комфортно. Попередньо, до роботи будуть залучені представники і міністерства, і ДП Медзакупівлі, і Центру громадського здоров'я, і ​​Національної служби здоров'я України, і Академії медичних наук, і провідні фахівці. Також я хочу, щоб в колегію увійшло кілька сімейних лікарів, які працюють безпосередньо на первинному ринку, а також лікарі з вторинного ринку та високоспеціалізованої допомоги. Щоб мати загальну картинку», - пояснив міністр.

Раніше Ляшко анонсував поставку ще однієї американської вакцини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: