Стрілянина в Умані: поліція затримала громадянина Ізраїлю

Читать на русском
Затриманий – 22-річний чоловік, щодо нього відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.
фото з відкритих джерел

Поліцейські затримали ймовірного причетного до стрілянини за участі хасидів в Умані.

Про це повідомляє поліція Черкаської області сьогодні, 23 травня.

Згідно з повідомленням поліції, затриманий – 22-річний громадянин Ізраїлю, щодо нього відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Його особу встановили після слідчих дій на місці події та опитування свідків.

«У приміщенні готелю між чоловіками виник конфлікт, який переріс у стрілянину. Зловмисник поранив одного хасида в грудну клітку, іншого – в руку. Після чого втік у невідомому напрямку ще до приїзду правоохоронців», – повідомляє пресслужба поліції.

За повідомленням, кваліфікація справи передбачає від трьох до семи років ув’язнення. Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Напередодні поліція Черкаської області повідомила, що в Умані відбулася стрілянина за участі хасидів, громадян Ізраїлю. Двох із них госпіталізували з пораненнями. Наразі, за даними правоохоронців, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у столиці в неділю, 16 травня, пасажир одного з автобусів вистрілив у водія через сварку, що виникла між ними.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: