В американському Міннеаполісі сталася стрілянина, є жертви

Читать на русском
Як йдеться в матеріалах попереднього розслідування, мова не йде про навмисний шутінг або терористичний акт
Фото з місця подійMinneapolis Police Department

Двоє людей загинули та не менше восьми отримали поранення в результаті стрілянини, влаштованої двома чоловіками в центрі американського міста Міннеаполіс.

Про це повідомив Minneapolis Police Department в Facebook, інформацію підтвердив представник MDP в CNN Джон Елдер.

Як йдеться в матеріалах попереднього розслідування, мова не йде про навмисний шутінг або терористичний акт. Згідно зі свідченнями свідків, перепалка двох чоловіків у центрі міста призвела до того, що обидва дістали зброю і почали стріляти один в одного.

Жертвами з'ясування стосунків між чоловіками у підсумку стали 10 осіб - п'ять чоловіків і п'ять жінок. Двоє з чоловіків загинули, імовірно, один з них - це перший винуватець інциденту; ще одна людина знаходиться в критичному стані, а у решти семи травми, що не загрожують життю.

За підозрою у вбивстві був заарештований 23-річний Джаван Контрейл Керролл. Поліція вважає його другим винуватцем перестрілки.

Тим часом в Уманському міському управлінні поліції відкрито справу за фактом перестрілки в Умані, в якій постраждали двоє громадян Ізраїлю, паломників-хасидів, які отримали поранення і були госпіталізовані. Поліція розшукує стрілка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: