В Ізраїлі підрахували суму збитку від ракетних обстрілів

Читать на русском
Ізраїльське податкове управління оцінило прямий збиток майну від ракетних обстрілів і вандалізму під час конфлікту з палестинськими угрупованнями.
twitter.com/paldf22

Ізраїльське податкове управління оцінило прямий збиток майну від ракетних обстрілів і вандалізму під час конфлікту з палестинськими угрупованнями.

Про це повідомляє Newsru.co.il.

Відзначається, що на момент закінчення операції «Страж стін» в управління було подано 5245 позовів. При цьому загальна кількість позовів може зрости, оскільки не враховується збиток, нанесений в останні години операції, і збиток майну сімей, які тимчасово покинули зони обстрілів.

Зазначають, що загалом збиток склав близько 77 мільйонів доларів (250 млн шекелів).

Найбільше від ракетних обстрілів постраждав Ашкелон, де були пошкоджені 787 квартир. В цілому в Ашкелоні подали 1087 позовів. Також постраждали Ашдод – 228 квартири, 359 позовів, Рамат-Ган – 227 квартири, 254 позови, Холон-188 квартир, 249 позовів, Петах-Тіква – 182 квартири, Гіватаїма-136 квартир, Тель-Авів – 77 квартир. Ще кілька будівель постраждали від заворушень в Яффо.

Земля обітована: чим закінчиться новий арабо-ізраїльський конфліктІзраїль готує військову операцію в підконтрольному угрупованню ісламізму ХАМАС Секторі Гази.

У Південному окрузі було подано 2585 позовів, в Гуш-Дані – 2336, в Єрусалимському окрузі – 81, в Хайфському – 253. На півдні постраждали 868 автомобілів.

Нагадаємо, ракетні удари між Ізраїлем і Сектором Газа тривали з 10 травня, загострення почалося через зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією в Східному Єрусалимі. Відомо, що з Сектора Газа в бік Ізраїлю було випущено вже 3700 ракет.

За тиждень ескалації конфлікту з Ізраїлем в Секторі Газа повністю зруйновано понад 800 житлових будівель, ще близько 10 тисяч пошкоджені.

20 травня кабінет безпеки Ізраїлю проголосував за припинення ударів по контрольованому палестинськими радикалами Сектору Газа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: