Сьогодні Україна виступить у фіналі Євробачення-2021

Читать на русском
У Роттердамі в суботу, 22 травня, відбудеться гранд-фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Україна виступить під номером 19.
гурт Go Aфото з відкритих джерел

У нідерландському місті Роттердам у суботу, 22 травня, відбудеться гранд-фінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення».

Трансляція почнеться 22 травня о 22:00. Крім українських каналів, вона буде доступна на сайті конкурсу і на Facebook-сторінці «Євробачення-2021».

«Євробачення-2021»: все що відомо про цьогорічний пісенний конкурсЩо відомо про цьогорічний пісенний конкурс Євробачення-2021, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Всього у фінал потрапили 26 країн.

Представники України, група «Go_A» з піснею «Шум», виступатимуть у другій частині фіналу конкурсу під номером 19.

Напередодні визначилися всі учасники фіналу. Туди традиційно увійшли п'ять країн - засновниць конкурсу: Велика Британія, Франція, Німеччина, Іспанія та Італія. А також держава, яка приймає конкурс, тобто Нідерланди.

За підсумками першого півфіналу 18 травня пройшли до фіналу: Україна, Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція, Бельгія.

Go_A - Shum - LIVE - Ukraine 🇺🇦 - First Semi-Final - Eurovision 2021Eurovision Song Contest

Після другого півфіналу 20 травня потрапили до фіналу: Ісландія, Албанія, Греція, Швейцарія, Фінляндія, Молдова, Сербія, Болгарія, Сан-Марино і Португалія.

Відкриє сьогоднішній гранд-фінал Олена Цагріну з Кіпру.

Нагадаємо, раніше організатори Євробачення розкрили причину недопуску групи з Білорусі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: