Україна пройшла у фінал Євробачення-2021

Читать на русском
Голосування глядачів і високі оцінки від іноземних журі дозволили українцям пройти у фінал конкурсу, який пройде 22 травня
Група Go_A на ЄвробаченніInstagram

У Нідерландах пройшов перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021». Україна опинилася серед фіналістів конкурсу.

«Євробачення-2021»: все що відомо про цьогорічний пісенний конкурсЩо відомо про цьогорічний пісенний конкурс Євробачення-2021, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Цього року представляти Україну в голландський Роттердам поїхала електро-фолк група Go_A з піснею «Шум». Голосування глядачів і високі оцінки від іноземних журі дозволили українцям пройти у фінал конкурсу, який пройде 22 травня.

У фінальному етапі конкурсу візьмуть участь 26 учасників - по 10 з двох півфіналів, а також представники Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції плюс конкурсант від приймаючої країни, Нідерландів.

Go_A - Shum - LIVE - Ukraine 🇺🇦 - First Semi-Final - Eurovision 2021Eurovision Song Contest

Нагадаємо, 17 травня в нідерландському Роттердамі офіційно стартував міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2021». Роттердам прийняв у себе виконавців з Литви, Німеччини, Словенії, Франції, Італії, Іспанії, Північної Македонії, Нідерландів, Ізраїлю, Великобританії, Швеції, Бельгії, Ірландії, Азербайджану, Кіпру, Норвегії, Хорватії, України, Естонії, Сан-Марино, Чехії, Греції, Австрії, Грузії, Молдови, Португалії, Сербії, Фінляндії, Албанії, Швейцарії, Латвії, Болгарії, Росії та Данії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: