Польща закупить у Туреччини ударні дрони

Читать на русском
Польщі купить у Туреччини 24 ударних безпілотника Bayraktar. Перший комплект надійде до польської армії через рік.
Дрони Bayraktarmil.in.ua

Влада Польщі ухвалила рішення щодо закупівлі у Туреччині 24 ударних безпілотника Bayraktar, озброєних протитанковими ракетами.

Про це сказав міністр оборони Маріуш Блащак в ефірі «Польського радіо», передає Міноборони Польщі в суботу, 22 травня, у twitter.

Військова допомога Україні: як з роками змінювалася підтримка США та ЄСЯк з роками змінювалася військова допомога Україні від ЄС та США, дивіться в інфографіці Слово і діло .

Він уточнив, що Bayraktar - це ударні БПЛА, що зарекомендували себе у війнах на сході Європи і використовувалися на Близькому Сході.

«В армію надійде зброя, якої до цих пір не було на озброєнні польських ВС, перевірена зброя, ефективна зброя, зброя, яке відлякує агресора», - зазначив Блащак.

За його словами, угоду на купівлю дронів буде підписано під час візиту до Туреччини президента Польщі Анджея Дуди, який почнеться у понеділок, 23 травня.

Перший комплект надійде в польську армію через рік, у 2022 році, уточнив чиновник.

Нагадаємо, Україна купить у Туреччини 12 бойових комплексів Bayraktar TB2. Кожен з цих комплексів має чотири ударно-розвідувальних безпілотника.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: