Окупанти продовжують блокувати рух через п'ять КПВВ на Сході

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через п'ять контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Щоденно пропускні операції здійснювалися лише в КПВВ Станиця Луганська.
фото з відкритих джерел

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через п'ять контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Щоденно пропускні операції здійснювалися лише в КПВВ «Станиця Луганська».

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби.

«За розпорядженням командувача Об’єднаних сил на лінії розмежування всі КПВВ щоденно, з 8:00 до 16:00, відкриті для пропуску. Водночас фактичний пропуск здійснювався лише у двох з них», – йдеться в повідомленні.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Російсько-окупаційні війська залишають повністю заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка».

Рух дорожнім коридором до контрольного пункту «Новотроїцьке» окупанти відкривають лише двічі на тиждень. Щоденно пропускні операції здійснювалися лише в КПВВ «Станиця Луганська». Пасажиропотік там, у порівнянні з попереднім тижнем, збільшився на 10%.

Нагадаємо, за добу, 23 квітня, на Донбасі бойовики відкривали вогонь 20 разів, а також провели дистанційне мінування. Українські військові не постраждали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: