Під будівлю Ради повернули почесну варту Нацгвардії

Читать на русском
Біля ВР на площі Конституції у Києві з 22 травня відновили традицію несення служби Почесним караулом Національної гвардії.
rada.gov.ua

Біля будівлею Верховної ради на площі Конституції у Києві з 22 травня відновили традицію несення служби Почесним караулом Національної гвардії України. Вона тимчасово припинялася через карантин.

Про це повідомляє пресслужба парламенту у суботу, 22 травня.

Тиждень в Раді: скільки законопроєктів ухвалили нардепиВерховна рада за тиждень ухвалила 24 законопроєкти та 8 постанов. Майже всі постанови стосувалися звільнення і призначення міністрів.

«З 10:00 до 18:00 у вихідні та святкові дні зі щогодинною зміною караулу нести службу буде Спеціальний батальйон «Почесна варта» Національної гвардії України», - йдеться в повідомленні.

У Раді нагадали, що вперше церемонія несення Почесної варти і підняття державного прапора відбулася 1 березня 2020 року, але була тимчасово припинена у зв'язку з карантинними обмеженнями.

Традиція була заснована в знак пам'яті чотирьох нацгвардійців, які загинули в результаті вибуху гранати на площі Конституції 31 серпня 2015 року.

Нагадаємо, Рада повернеться до пленарних засідань у червні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: