Кличко повідомив, коли школи Києва завершать навчальний рік

Читать на русском
Мер столиці Віталій Кличко розповів, коли в київських школах завершиться навчання і чи будуть продовжувати заняття влітку.
Віталій Кличкоkyivcity.gov.ua

Мер столиці Віталій Кличко розповів, коли в київських школах завершиться навчання і чи будуть продовжувати заняття влітку. Також він повідомив, як у Києві будуть проводити випускні вечори.

Про це він повідомив під час брифінгу у п'ятницю, 21 травня.

Вступна кампанія-2021: кого звільняють від ДПА і до якого часу прийматимуть документиЯк у 2021 році вступити на бакалаврат чи магістратуру, читайте у розборі «Слово і діло» - все про вступну кампанію.

За словами Кличка, школи Києва завершать навчальний рік 28 травня.

«Департамент освіти КМДА рекомендував завершити навчання у школах 28 травня. І продовжувати його влітку ми не будемо, тому що всі учні столичних шкіл навіть при карантині вчилися дистанційно», - сказав мер столиці.

Кличко також уточнив, як у Києві будуть проводити випускні вечори і свято Останнього дзвоника.

За його словами, будуть обов'язкові карантинні обмеження - дистанція, маски. Самі заходи будуть проходити на вулиці, не в приміщеннях. Також буде обмежений доступ батьків.

Нагадаємо, у Сумах, Черкасах, Хмельницькому та Кропивницькому навчальний рік для школярів продовжили на червень 2021 року.

Раніше у Міністерстві освіти пояснювали, що необхідність продовжити навчальний рік влітку може виникнути в тих школах, де протягом року продовжувалися терміни канікул.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: