Уряд Північної Македонії висилає російського дипломата

Читать на русском
Влада Північної Македонії вирішила вислати російського дипломата - він має залишити територію країни протягом декількох днів.

Влада Північної Македонії вирішила вислати російського дипломата - він має залишити територію країни протягом декількох днів.

Про це повідомляє інформаційний портал MKD.

Небажані особи: з яких країн висилали російських дипломатівРосійських дипломатів за останні роки висилали практично з усіх країн Європи, а також з США та Канади. Найчастіше за шпигунство.

«Міністерство закордонних справ оголосило, що відповідно до статті 9 Віденської конвенції про дипломатичні зносини вирішено оголосити дипломата в посольстві Російської Федерації персоною нон грата в Республіці Північна Македонія», - йдеться в повідомленні.

14 травня російського посла Сергія Баздникіна викликали до МЗС Північної Македонії, де йому повідомили, що один із російських дипломатів був оголошений персоною нон грата.

«Послу вручена нота, в якій вказано, що дипломат має залишити територію Північної Македонії протягом семи днів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 29 квітня, стало відомо про те, що Болгарія оголосила російського дипломата персоною нон ґрата.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: