Екологи у Німеччині оскаржать будівництво «Північного потоку-2»

Читать на русском
Німецькі екологи  готують оскарження рішення Федерального відомства із судноплавства і гідрографії про відновлення будівництва газопроводу Північний потік-2.
Reuters

Німецькі екологи з природоохоронної організації Deutsche Umwelthilfe готують оскарження рішення Федерального відомства із судноплавства і гідрографії (BSH) про відновлення будівництва газопроводу «Північний потік-2».

Екологи звернуться до адміністративного суду Гамбурга.

Північний потік-2: які країни за чи проти будівництва газопроводуСША, Україна та ще 7 європейських держав не підтримують будівництво газопроводу, тоді як РФ, Німеччина та 10 країн регіону виступають за його зведення.

«Асоціація охорони навколишнього природного середовища критикує рішення BSH та оголошує подальші юридичні кроки, щоб відновити призупиняючий ефект власного позову та зупинити будівельні роботи», - повідомляє пресслужба DUH.

Федеральне відомство із судноплавства та гідрографії (BSH) 17 травня повідомило, що дозволило прокласти ще частину газопроводу «Північний потік-2» у водах Німеччини - рішення стосується ділянки у два кілометри біля межі німецьких і данських територіальних вод.

Нагадаємо, раніше У Німеччині знову порушили питання про запровадження повного мораторію на будівництво газопроводу «Північний потік-2». Передбачається, що такий крок зможе сприяти відновленню партнерських відносин між США і ФРН.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: