У Миколаївській області старшого слідчого затримали на хабарі

Читать на русском
У Миколаївській області співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції на хабарі затримали старшого слідчого поліції з особливо важливих справ.

У Миколаївській області співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції на хабарі затримали старшого слідчого поліції з особливо важливих справ - він вимагав та отримав від фігуранта кримінальної справи 1,5 тис. доларів за непритягнення його до відповідальності.

Про це повідомила пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, слідчий поліції зажадав і отримав від громадянина хабар у розмірі 1,5 тисячі доларів за те, щоб він його не залучав до кримінальної відповідальності.

Затриманому повідомлено про підозру у здійсненні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди чиновником). Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу і відсторонення його від займаної посади.

Раніше у Львові на хабарі затримали старшого дільничного офіцера одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Львівській області - він вимагав 3 тисячі доларів у місцевого жителя за зміну запобіжного заходу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: