У Львові на хабарі затримали поліцейського

Читать на русском
У Львові на хабарі затримали старшого дільничного офіцера одного з районних відділків Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Львові на хабарі затримали старшого дільничного офіцера одного з районних відділків Головного управління Нацполіції у Львівській області - він вимагав 3 тисячі доларів у місцевого жителя за зміну запобіжного заходу.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України.

За даними слідства, поліцейський вимагав 3 тисячі доларів у жителя Львова, щоб вплинути на суддю, який розглядає справи щодо його знайомого - обвинуваченого в замаху на грабіж. Зокрема, гроші призначалися на зміну запобіжного заходу із утримання під вартою на не пов'язаний з позбавленням волі.

Правоохоронця затримали на гарячому - у момент отримання грошей, які були вилучені як речовий доказ. Під час обшуків також був вилучений автомобіль поліцейського.

Проводяться первинні слідчі дії, після їхнього завершення буде вирішуватися питання щодо повідомленні поліцейському про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою та відсторонення від посади.

Операція по затриманню поліцейського-хабарника проводилася прокуратурою спільно зі слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) за підтримки Служби безпеки України у Львівській області.

Нагадаємо, чиновника київського КП підозрюють у привласненні майже 5 мільйонів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: