Низка мереж АЗС призупиняють продаж преміального палива

Читать на русском
Мережі автозаправних станцій ОККО, WOG та SOCAR призупинили продаж преміального дизельного палива та бензину через держрегулювання цін.
Фото з відкритих джерел

Мережі автозаправних станцій ОККО, WOG та SOCAR призупинили продаж преміального дизельного палива та бензину через держрегулювання цін.

Про це повідомили у пресслужбах ОККО, WOG та SOCAR.

«З 15 травня, в зв'язку з введенням державного регулювання цін на паливо на АЗК ОККО тимчасово припинена реалізація PULLS 95 і PULLS Diesel. Це пов'язано з тим, що продаж палива цих марок за ціною, встановленою Кабінетом міністрів на травень, є збитковою для мережі», – йдеться в повідомленні ОККО.

Ціни на пальне: які виклики має пройти Україна навесніЯк ситуація з цінами на нафту позначиться на вітчизняному паливному ринку, у коментарі Слово і діло пояснив директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн.

В повідомленні WOG зазначають, що у зв'язку з оприлюдненням постанови Кабміну, яке передбачає введення тимчасового державного регулювання цін на паливо, вони змушені припинити реалізацію преміального палива 95 Mustang і ДТ + Mustang.

Водночас компанія SOCAR заявила не лише про зупинку продажу свого преміального пального NANO 95 та Diesel Nano Extro, але й тимчасове припинення нарахування додаткових знижок для своїх клієнтів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні у п'ятницю, 14 травня, на період дії карантину встановив граничні рівні торговельної надбавки АЗС при продажу дизельного пального і бензину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: