Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим тиші

Читать на русском
Ігноруючи домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.
MinistryofDefence.UA

Ігноруючи домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.

Про це повідомляють у штабі Операції об'єднаних сил.

Зазначають, що ворог стріляв поблизу Новоселівки із мінометів 82-го калібру. Неподалік Катеринівки російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій наших захисників із реактивних піхотних вогнеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Новотошківське противник два рази відкривав вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

Політична гра і провокація: чому РФ хоче провести на Донбасі вибори у ДерждумуДля чого Росія заговорила про проведення на Донбасі виборів у Держдуму РФ, читайте в матеріалі Слово і діло.

«На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед наших захисників немає. Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», – додають у штабі.

Крім цього, сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 19 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, проросійські бойовики за минулу добу, 15 травня, 16 разів обстрілювали українські позиції на Донбасі. У результаті ворожих обстрілів постраждав український військовослужбовець.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: