США передали українським військовим медикам спеціальні захисні костюми

Читать на русском
Командування Медичних сил Збройних сил України за сприяння Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США отримало 5 тисяч комплектів спеціальних захисних костюмів та бахіл.
Фото з відкритих джерел

Командування Медичних сил Збройних сил України за сприяння Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США отримало 5 тисяч комплектів спеціальних захисних костюмів та бахіл.

Про це у Facebook повідомляє пресслужба командування Медсил ЗСУ.

Санітарно-епідеміологічним управлінням командування Медичних сил Збройних сил України за сприяння Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США було отримано 5000 комплектів спеціальних захисних костюмів та бахіл.

«Ці засоби індивідуального захисту найближчим часом будуть передані у регіональні санітарно-епідеміологічні управління та мобільні лабораторії, які знаходяться у районі проведення операції Об’єднаних сил, де будуть використовуватися медичним персоналом при роботі з хворими на гостру респіраторну хворобу COVID-19, та при проведенні лабораторних досліджень небезпечного біологічного матеріалу», – йдеться в повідомленні.

Вакцинація від COVID-19: коли в країнах буде сформований колективний імунітетКолективний імунітет проти коронавірусу в Україні буде не раніше 2022 року. Тоді як в Ізраїлі, ОАЕ, Британії він може сформуватися вже в травні.

Така допомога повністю забезпечить потребу лікарів-епідеміологів і фахівців мікробіологічних лабораторій санітарно-епідеміологічних підрозділів Медичних сил Збройних сил України у засобах захисту та посилить їх спроможності у боротьбі з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в українському війську.

Нагадаємо, за попередню добу, 14 травня, в Україні виявили 6 796 нових випадків коронавірусної хвороби. Померли 322 особи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: