Зведення ООС: бойовики 8 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Протягом минулої доби, 11 травня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 11 травня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а у районі селища Калинове-Борщувате – з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів, інформує штаб ООС.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

Неподалік селищ Новоселівка та Південне противник застосував у напрямку позицій наших захисників станкові протитанкові гранатомети.

У передмісті населеного пункту Водяне ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а біля селища Лебединське – зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Окрім цього, у напрямку населеного пункту Південне російські окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку 12 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, Зеленський заявив про зменшення снайперських пострілів на Донбасі. Ескалація на сході України зупинилася, снайперські прицільні постріли майже пішли у минуле, але гарантувати неможливість вторгнення РФ все одно не можна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: