Порушники карантину у Франції напали на поліцію

Читать на русском
На півдні Франції в ніч на 9 травня сталися заворушення і сутички з поліцією. Повідомляють про трьох постраждалих поліцейських.
Українська правда

На півдні Франції в ніч на 9 травня сталися заворушення і сутички з поліцією. Повідомляють про трьох постраждалих поліцейських.

Про це пише BFM.

Заворушення сталися в комуні Фрежюс. Після опівночі в поліцію надійшли скарги на шум у місті Габель, розташованому між Сен-Рафаелем і Фрежюсом. На місце направили три наряди поліції.

Відразу після прибуття на місце на поліцейських напала група з близько 50 людей, які закидали їх пляшками із запальною сумішшю. В ході заворушень були спалені три машини, одна з яких належала муніципальній поліції, були розбиті вітрини п'ятнадцяти магазинів і підпалені два офіси. В результаті сутички постраждали два співробітники Національної поліції і один муніципальний поліцейський.

«Все почалося з простої перевірки: нагадали молодим людям, що ми все ще перебуваємо в режимі обмежень, і попросили розійтися по домівках. Вони завдавали незручності жителям, просто заважали їм спати. І це закінчилося засідкою з пораненими», – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, у Франції у п'ятницю, 7 травня, висунули обвинувачення трьом членам неонацистської групи. Їх підозрюють у плануванні нападу на масонську ложу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: