Влада Києва запускає додаткові маршрути транспорту на поминальні дні

Читать на русском
У столиці на поминальні дні запустять додаткові маршрути громадського транспорту, який підвозитиме людей до міських кладовищ.

У столиці на поминальні дні запустять додаткові маршрути громадського транспорту, який підвозитиме людей до міських кладовищ.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Київської міської державної адміністрації.

Новий генплан Києва: чому його не можуть затвердити і що обіцяє КличкоЗатвердити новий генеральний план Києва Віталій Кличко обіцяє з 2017 року. Тим часом ОАСК вже відкрив провадження у справі про його розроблення.

Перевезення здійснюватимуться з дотриманням протиепідемічних заходів. У місцях масового скупчення людей чергуватимуть відповідальні особи від КМДА, а біля кладовищ - патрульна поліція Києва та Київської області.

Крім того, 9 травня буде заборонено паркування на вулиці Електротехнічній та заїзд транспортних засобів на вулицю Крайню, проїзд транспортних засобів по вулиці Кубанської України (від вулиці Кіото до вулиці Миколи Матеюка) і вулицею Мурманської (від Броварського проспекту до вулиці Кіото).

Нагадаємо, з 1 травня столиця залишила «червону» зону карантину. У місті послабили суворі протиепідемічні обмеження, однак низка заборон ще зберігається.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: